CONSULT CARDIOLOGIC

Folosim tehnologie de ultima generatie!

Considerăm ca medicina modernă nu se poate desfașura fără tehnologie. De aceea, am ales sa investim în tehnică nouă, de ultimă generație care nu numai ca ne ajută ci chiar în anumite cazuri, poate face diferența pentru a stabili diagnosticul corect.

Numai un diagnostic corect poate duce la un tratament și o conduită terapeutică corectă.

 

ECOCARDIOGRAFIA

Este o explorare imagistică foarte utilă la pacienții cu boli cardiovasculare. Ea este utilizată pe scara largă fiind o explorare nedureroasă, lipsită de riscuri, ce se poate repeta ori de câte ori este nevoie.

Cu ajutorul ei se vizualizează cordul – ca și structură, dimensiunile și funcțiile lui, aspectul și integritatea valvelor, malformații, tulburările de mișcare ale pereților inimii, sacul pericardic.

Utilizăm ECOGRAF NOU, DE ULTIMĂ GENERAȚIE, de la General Electric – VIVID T8 R3!

 ELECTROCARDIOGRAMA (ECG)

Este o tehnică nedureroasă care înregistrează activitatea electrică a inimii.

Ea ne oferă informații despre tulburări de ritm sau de conducere ce se inregistrează la acel moment. Oferă informații despre prezența bolilor ischemice, modificări ale dimensiunilor cavităților inimii.

Folosim aparatul ECG BTL-08 MT Plus care preia semnalul transmis in timp real și realizează analiza automată. Se pot adaugă înregistrările anterioare ale pacientului pentru analiză și comparare.

HOLTER ECG

Holterul ECG un dispozitiv care înregistează in mod continuu activitatea inimii timp de 24h sau 48h

Dacă simțiți palpitații, bătăi neregulate, episoade de pierderi de conștiență atunci este necesar pentru a stabili diagnosticul corect! El ne oferă date exacte despre tulburările de ritm si de conducere despre apariția intermitentă a modificărilor ischemice.

Folosim HOLTER ECG BTL ce utilizează primul sistem de monitorizare pe 24 biți din lume. Calitatea excelțională a semnalului, comparabilă cu cea oferită de electrocardiografe, asigură cea mai bună platformă de examinare.

Monitorizare Ambulatorie a TA/24h (HOLTER TA)

Dispozitiv care măsoară TA la intervale prestabilite timp de 24 H rezultând un grafic și date exacte despre evoluția valorilor TA pe tot parcursul monitorizării.

El ajută la caracterizarea corectă a diagnosticului de Hipertensiune Arterială, stabilirea dar și urmărirea eficienței tratamentului. Este important la anumite categorii de pacienți, la cei cu HTA de “halat alb” sau TA crescută doar în anumite intervale ale zilei.

Utilizăm BTL-08 ABM care este printre cele mai populare dispozitive din lume. Ușor de utilizat, acesta îndeplinește toate criteriile actuale de monitorizare.